Meny

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi försöker alltid hjälpa dig så fort vi kan, men ibland är det många som kontaktar oss samtidigt och du kan därför få vänta en stund. Många ärenden kan du göra själv direkt via hemsidan. Klicka på länkarna nedan så kommer du snabbt vidare till din fråga, eller gå till Frågor och svar.

Kanske behöver du hjälp med det här?

Beställa ett nytt lösenord för inloggning på nordsverige.se
Aktivera digitalt konto  för att få tillgång till alla nyheter digitalt och hantera din prenumeration
Beställa uppehåll i prenumeration (för papperstidningen)
Beställa adressändring
Anmäla utebliven tidning

Vad kan vi hjälpa dig med?

NS Kontakta oss

• Ditt kund- eller personnummer underlättar för oss så vi kan ge dig snabbare service. Kundnumret hittar du på Mitt konto eller på din senaste faktura.
  • Dra filer hit eller
  • Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Timotejvägen 40, 901 32 Umeå
Klicka här för karta

Kundservice

Telefonnummer: 090-19 04 25
E-post: kundservice@nordsverige.se
Öppettider:
Måndag-fredag kl. 8.00-15.00
Dag före röd dag stänger vi kl. 12.00
Röda dagar stängt

Annonsering företag

Telefonnummer: 090-17 60 00
E-post: annonsbokning@vkmedia.se
Mer information hittar du på vkmedia.se

Redaktionen och tipsa om nyheter

Du kan mejla redaktionen@nordsverige.se, använda formuläret på nordsverige.se/tipsa eller höra av dig direkt till någon av våra medarbetare.