För att minimera smittspridning av coronaviruset är VK Media stängt för besökare tills vidare. Du som kund når oss som vanligt via mejl och telefon. Läs mer här.

Corona: information och frågor som kan uppstå

I omskakande tider är trovärdiga nyheter extra viktiga. Vi arbetar hårt för att rapportera och ge en helhetsbild till dig som prenumerant och läsare, oavsett hur du vill läsa oss – i tidning, via mobil eller dator. 

Att vår verksamhet fortsätter fungera, trots coronakrisen, är vår högsta prioritet just nu. Än så länge kan vi leverera våra nyheter, produkter och tjänster som vanligt, men vi vet att detta kan ändras om många medarbetare blir sjuka.

Informationen på den här sidan uppdateras löpande, med svar på frågor som många kunder ställer till oss.

Kan coronakrisen påverka leveransen av min tidning?
Vi gör allt för att vara proaktiva, och minska risken för smittspridning så att våra medarbetare håller sig friska. Vi följer omvärldsläget och myndigheternas rekommendationer noga, har infört ett antal försiktighetsåtgärder och krisplanerar utifrån tänkbara scenarier. 

Det finns en risk att sjukdom påverkar leveransen. Det är svårt att förutspå sjukskrivningsnivåer och därmed hur vår leveranssäkerhet kommer att se ut framöver men vi gör vårt yttersta för att säkra distributionen och ber om extra tålamod och förståelse under rådande omständigheter.

Tips! Som tidningsprenumerant har du tillgång till alla artiklar på webbplatsen samt e-tidningen. Vi hjälper dig gärna att komma igång digitalt, så att du är redo att ta till dig nyheter om leveransen av papperstidningen skulle påverkas. 

Vad gör jag om min tidning inte kommer?

Om din tidning inte kommer anmäler du detta så snart som möjligt. Du väljer själv om du vill kompenseras för den dag som uteblivit, eller om du vill ha tidningen skickad till dig i efterhand. Som inloggad kan du anmäla utebliven tidning direkt på ”Mitt konto” eller via kundservicesidorna. Du kan också anmäla utebliven tidning på 090-17 61 99, måndag-fredag 7-12 samt lördagar 7.30-12.